Søren Brostrøm: "Vi har skabt steder i sundhedsvæsenet, hvor det er for hårdt at være"

Danskerne har høje forventninger til sundhedsvæsenet, og det forstår Søren Brostrøm godt. I dagens afsnit fortæller han om at undervurdere udfordringerne ved den nye specialisering på sygehusene, om overvejelserne ved at stå skulder til skulder med politikere, og om at dele pandemi-erfaringer med Hugo – den mexicanske "señor corona".

Lyt til hele podcastserien 'Samtaler fra Folkemødet' i din podcastapp.

Gæst: Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen

Vært: Ninna Rønberg, redaktionschef på Altinget

Producer: Magnus Ebsen Bøgelund Pedersen, podcastassistent, og Caroline Tranberg, podcastredaktør

{{toplink}}

 

Forrige artikel #dkpol: De borgerlige ender med at redde Mette Frederiksen, fordi de har stirret sig blind på rigsretten #dkpol: De borgerlige ender med at redde Mette Frederiksen, fordi de har stirret sig blind på rigsretten Næste artikel S-sundhedsordfører: S-sundhedsordfører: "Danske unge oplever størst konsekvenser ved alkohol. Den Europa-rekord skal væk"
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.