Podcast: Valg-special om sundhedsvæsenet

VALG: I Altingets sundhedspolitiske podcast gransker Vive-professor Jakob Kjellberg og lægeformand, Camilla Rathcke, partiledernes løsninger på sundhedsvæsenets krise. Og de giver deres bud på, hvad valgkampen burde handle om. I dagens udsendelse gennemgår vi også danske regioners seneste status på at afvikle ventelisterne. Børnepsykiatrien er på katastrofekurs og så er der nyt om de omdiskutterede nærhospitaler.  

Gæst: Camilla Rathcke, formand for Lægeforeningen og Jakob Kjellberg professor i sundhedsøkonomi hos Vive   

Vært: Ole Toft, sundhedspolitisk analytiker på Altinget

Producer: Magnus Bøgelund, podcastassistent

{{toplink}}

Forrige artikel Her er dronningerne af Facebook og kongen af TikTok i dansk politik Her er dronningerne af Facebook og kongen af TikTok i dansk politik Næste artikel Sundhedsvæsenet er i krise: Hvem kan vinde danskernes tillid? Sundhedsvæsenet er i krise: Hvem kan vinde danskernes tillid?
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.