Patienter udpeger medlemmer af Medicinrådet

Danske Patienter har nu sat navn på deres to medlemmer af regionernes kommende prioriteringsorgan, Medicinrådet.

Morten Freil og Leif Vestergaard Pedersen bliver Danske Patienters to medlemmer af den kommende medicinprioriteringsorganisation, Medicinrådet.

Morten Freil er direktør i Danske Patienter, som er paraplyorganisation for 20 af de største patientforeninger i Danmark.

Leif Vestergaard Pedersen er direktør i Kræftens Bekæmpelse, der er medlemsforening i Danske Patienter. Kræftens Bekæmpelse er uden sammenligning Danmarks største patientforening.

Medicinrådet slår efter planen dørene op 1. januar 2017.

Forrige artikel Lif vælger repræsentant til Medicinrådet Lif vælger repræsentant til Medicinrådet Næste artikel Koncerndirektør i Region Syddanmark forlader jobbet Koncerndirektør i Region Syddanmark forlader jobbet
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.