TV: Ny regering mødte pressen foran Amalienborg

Lars Løkke Rasmussen (V), Anders Samuelsen (LA), Søren Pape (K)  og resten af den nye VLAK-regering mødte pressen foran Amalienborg 28. november 2016. Foto Ritzau. 

REGERING: Den nye regering mødte pressen efter ministeraudiens hos dronningen på Amalienborg med statsminister Lars Løkke Rasmussen, tiltrædende udenrigsminister, Anders Samuelsen (LA), og tiltrædende justitsminister, Søren Pape Poulsen (K), i spidsen. Se her, hvad de sagde.

Forrige artikel TV: Løkke, Samuelsen og Pape præsenterede regeringsgrundlag TV: Løkke, Samuelsen og Pape præsenterede regeringsgrundlag Næste artikel Minister: Der er sket væsentlige forbedringer af præhospitalerne Minister: Der er sket væsentlige forbedringer af præhospitalerne
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.