Monika Rubin om ét år i Folketinget: "Vi er så mange nye, at vi har en unik mulighed for at ændre kulturen"

For et år siden var Monika Rubin i gang med at skrive sin ph.d og læge på en coronaklinik. Nu er hun folketingsmedlem og politisk ordfører for Moderaterne. I anledning af årsdagen for folketingsvalget viser hun rundt på Christiansborg og fortæller om nogle af de ting, hendes nye arbejdsplads kunne lære af hospitalet.

Gæst: Monika Rubin, politisk ordfører for Moderaterne

Vært: Caroline Tranberg, podcastredaktør

Forrige artikel Regionerne og PLO genoptager dialog om, hvad de skal gøre ved budgetskred i almen praksis Regionerne og PLO genoptager dialog om, hvad de skal gøre ved budgetskred i almen praksis Næste artikel Hvad skal strukturkommissionen gøre ved kommunerne og almen praksis? Hvad skal strukturkommissionen gøre ved kommunerne og almen praksis?
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.