Gense Stephanie Lose og Kaare Dybvads taler ved Danske Regioners generalforsamling

https://vimeo.com/691827909

Stephanie Lose holdt sin sidste formandstale, inden hun overdrager formandsposten til til formanden for regionsrådet i Region Midtjylland, Anders Kühnau (S). Se hele talen i videoen ovenfor.

Danske Regioners generalforsamling blev i år afholdt 24. marts og ud over formandens tale, kunne man, som traditionen foreskriver, også høre en hilsen fra Regeringen. I år leveret af indenrigs- og boligminister, Kaare Dybvad Bek (S). Se talen her.

Forrige artikel Regeringen præsenterer sundhedsudspil Regeringen præsenterer sundhedsudspil Næste artikel Tv: Heunicke og partier præsenterer aftale om sundhedsreform Tv: Heunicke og partier præsenterer aftale om sundhedsreform
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.