Læge sælger SlankeDoktor.dk til Aller

KORT NYT: Aller har købt E-Doktor A/S, der bl.a. udgiver SlankeDoktor.dk, der har rådgivet 93.000 danskere om vægttab.

Aller Press A/S har købt E-Doktor.dk Aps, der blandt andet står bag internettjenesten SlankeDoktor.dk. Opkøbet giver Aller nye muligheder for at skabe synergi mellem de traditionelle blad- og magasinprodukter og onlinetjenesterne.

E-Doktor blev stiftet i 2002 af læge Carl J. Brandt, der også var blandt initiativtagerne til NetDoktor.dk. E-Doktor benytter internettets interaktive muligheder til at hjælpe folk med at tabe sig og holde op med at ryge. E-doktor.dk giver brugerne mulighed for at kommunikere med hinanden, samtidig med at de præsenteres for en række værktøjer og får direkte rådgivning online af E-doktor.dks professionelle vejledere. Med indlemmelsen i Aller Press A/S forventes det, at en stor del af Allers 2,3 millioner ugentlige læsere - særligt de 1,7 millioner kvindelige læsere - vil komme til at høre mere om især SlankeDoktor.dks rådgivningstilbud.

"SlankeDoktor.dk giver os gode muligheder for at tilbyde nuværende og kommende kunder en bred vifte af nye tilbud," siger Jesper Ulsø, direktør for Special Media i Aller.

SlankeDoktor.dk har foreløbig rådgivet 93.000 danskere til vægttab. Hjemmesiden vandt tidligere i år E-handelsprisens specialpris for "sin unikke løsning, der giver brugeren mulighed for at få sammensat en personligt tilpasset kostplan via nettet og anonymt over for andre brugere."

E-doktor.dk beskæftiger 10 medarbejdere og 125 freelance-vejledere - primært diætister. Virksomheden har til huse i Odense og ledes af læge Carl J. Brandt, der fortsætter som administrerende direktør efter opkøbet.

Login