Novo udnævner koncerndirektør fra egne rækker

Novo Nordisk udvider direktionen med ny koncerndirektør i form af Lars Green, der kommer fra en intern stilling i koncernen. 

Lars Green er ny koncerndirektør med ansvar for "Business Services og Compliance" i Novo Nordisk. Han tiltræder 1. juli. Det skriver Børsen.

Den nye koncerndirektør er hentet fra en stilling internt i koncernen, hvor han senest har været ansat som ansvarlig for finans og drift i Novos amerikanske division. 

Lars Green har været i Novo Nordisk i mere end 20 år både i Danmark, Japan og USA. Han er uddannet fra Aarhus School of Business i 1992 og har siden taget efteruddannelse på blandt andet Harvard. 

Forrige artikel Novo Nordisk Fonden uddeler pris til gymnasielærer Næste artikel Venstre i Region Sjælland er klar til valg
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.