Altinget.dk relanceret: Mere stof til langt flere

OM OS: Altinget.dk har styrket sin indsats over for vælgerne med en gratis portal med undertitlen "Mest om politik".

Kære læser,

Altinget.dk er relanceret med meget mere stof til alle interesserede. På en måde er vi tilbage ved udgangspunktet i starten i foråret 2000, hvor jeg talte om "Borger-Borgen-princippet", altså at en politisk internetavis som http://www.altinget.dk/ kan medvirke til at nedbryde de ellers ofte store afstande mellem Christiansborg og vælgerne. Vi har overordnet til formål at bidrage til at opretholde og styrke den demokratiske debat i samfundet. Ved at gøre overblikket gratis (og annoncefinansieret) sørger vi for at udbrede budskabet til alle de dele af befolkningen, der viser aktiv interesse for dansk folkestyre. Reelt har alle jo i dag adgang til internet - derhjemme, på arbejdet eller i yderste fald på biblioteket.

Det nye http://www.altinget.dk/ har som undertitel "Mest om politik", og sådan er det: Vi er politik-portalen, der ud over et snævert udvalg af egne artikler (normalt forbeholdt abonnenter) bringer et stramt overblik over det, der handler om dansk politik på internettet. Nyheder fra andre medier, meninger i andre medier, politiske analyser og kommentarer, blogs om politik, politisk kalender, politiske profiler og pressemeddelelser fra partier og Folketinget.

Fra og med mandag den 6. oktober, dagen før Folketingets åbning, udsendes mandag til fredag kl. 15 et gratis nyhedsbrev til alle interesserede.

Men ikke alt i verden er gratis - og Altinget.dks otte, snart ni og ti, specialportaler om dansk politik fortsætter naturligvis ufortrødent til vores stærkt stigende skare af trofaste, betalende abonnenter, som arbejder professionelt med politik og implementeringen heraf.

Ansvaret for relanceringen af Altinget.dk har været lagt i hænderne på salgs- og administrationschef, cand.scient.pol. Mette Rosendahl og it-chef Michael Kellberg, hvis gode resultat leveret inden Folketingets åbning skal påskønnes.

Som en del af kernemålgruppen for http://www.altinget.dk/ - en af dem med professionel eller personlig interesse for dansk politik - håber vi, du vil tage godt imod det nye site, og hvis du har kommentarer, vil vi meget gerne høre dem.


Med venlig hilsen
Rasmus Nielsen
Udgiver

Forrige artikel Invitation: Ting-Prisen 2008 til Morten Østergaard Invitation: Ting-Prisen 2008 til Morten Østergaard Næste artikel Kommunerne er begyndt at spare på forebyggelsen
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.