Så længe har vi ventet: Her er tidslinjen over sundhedsreformen

TIDSLINJE: Slut med regionerne, nye sundhedsfællesskaber og intern uro i Venstre. Meldingerne om sundhedsreformen har været mange. Altinget giver dig overblikket her. 

Den første hvisken om en ny sundhedsreform begyndte i slutningen af 2017.

Siden varslede statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) både en større reform efter sommerferien i 2018 og åbnede op for planer om at droppe regionerne.

Men hvad er status, og hvem har sagt hvad?

Få overblik over udmeldingerne om sundhedsreformen her. 

,

Forrige artikel Sundhedsreform vil flytte rundt på magten i sundhedsvæsenet Sundhedsreform vil flytte rundt på magten i sundhedsvæsenet Næste artikel Ny nærhedsfond, flere sygeplejersker og farvel til regionsråd: Her er regeringens sundhedsreform Ny nærhedsfond, flere sygeplejersker og farvel til regionsråd: Her er regeringens sundhedsreform
Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

Bliver kommunerne mast i de 17 sundhedsråd?

En kommissionformand, en KL-direktør og en lægeformand vurderer regeringens forslag til en sundhedsreform. Bliver de kommunale medlemmer af de nye sundhedsråd mast af regionerne? Og er flytningen af to store kommunale sundhedsopgaver et af de dårligste tiltag i reformforslaget? Lyt til ret forskellige svar i denne udgave af Politisk Stuegang.