En blød mand indtager formandsstolen

INTERVIEW: Christian H. Hansen (DF) er stor tilhænger af det kommunale selvstyre. Men når det går galt i kommunerne, er han ikke bange for at blande sig.

Ingen hovsa-løsninger
Christian H. Hansen er medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti på tiende år. I samtlige år har han som dyrevelfærdsordfører kæmpet indædt for dyrs rettigheder. Efter valget i november gælder det nu også kampen for de svage i samfundet. For Socialudvalgets formand er det svært at vælge et bestemt område, hvor der skal tages hårdest fast.

"Jeg vil sætte fokus på det, jeg kalder den lille mand og kvinde, altså de svage i samfundet. Også på børn og unge og også de ældre selvfølgelig. Problemet for mig er nok, at jeg er en person, der synes, det er synd for alle. Jeg er nok en ret blød mand. Og det gør også, at jeg som politiker ikke vil lægge mit fokus et bestemt sted, men meget bredt," siger Christian H. Hansen i et interview med Altinget.dk.

Den nye formand sigter ikke blot bredt, men også langsigtet, når det gælder socialpolitikken. Frem for hovsa-løsninger ser Christian H. Hansen hellere, at tingene er nøje gennemtænkt og langtidsholdbare.

Login