Tidligere SF-pressechef rykker til HK

NYT JOB: Claus Perregaard tiltræder tirsdag en midlertidig stilling som pressechef i HK, der løber frem til årets udgang. Han har tidligere været pressechef i SF og særlig rådgiver for udenrigsminister Villy Søvndal (SF).

Den tidligere pressechef i SF, Claus Perregaard, rykker fra toppolitik til fagforeningsarbejde, når han fra og med tirsdag skal være pressechef i HK. Claus Perregaard skal foreløbig fungere som HK-pressechef frem til årets udgang.

Efter mange år med pressehåndtering i toppen af SF kan Claus Perregaard nu se frem til at bestride det overordnede ansvar for pressehåndteringen i Danmarks næststørste fagforening.

Perregaard forlod posten som pressechef i SF med øjeblikkelig virkning i marts, kort efter han havde overtaget posten. I forbindelse med sin fratrædelse sagde han til Altinget.dk:

"Jeg må erkende, at jeg er kørt træt i Christiansborg og indenrigspolitik. Jeg har brug for et sceneskifte efter 12-13 år på Borgen."  

43-årige Claus Perregaard har de seneste mange år beklædt en række poster i SF. Han var inden folketingsvalget rådgiver for Villy Søvndal, inden han blev pressechef.

Efter valget blev Perregaard særlig rådgiver for Søvndal i Udenrigsministeriet, men 1. februar i år rykkede han tilbage til Christiansborg til sin tidligere stilling som partiets pressechef. 

 

 

 

Forrige artikel Kraka: Togfond hviler på tyndt grundlag Kraka: Togfond hviler på tyndt grundlag Næste artikel Enhedslisten og regeringen laver aftale om dagpenge Enhedslisten og regeringen laver aftale om dagpenge