Tidligere S-rådgiver bliver spindoktor for Flemming Møller Mortensen

RÅDGIVER: Hans Christian Gørup Nielsen bliver særlig rådgiver i Udenrigsministeriet under ministeren for udviklingssamarbejde og nordisk samarbejde, Flemming Møller Mortensen (S). 

Ministeren for udviklingssamarbejde og nordisk samarbejde, Flemming Møller Mortensen, ansætter Hans Christian Gørup Nielsen som særlig rådgiver.

Det skriver Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som public affairs- og pressechef i Ergoterapeutforeningen, og han har tidligere været politisk rådgiver i Socialdemokratiet. 

"Jeg kender Flemming som et menneske med stærke værdier og et stort hjerte. Derfor glæder jeg mig meget til at genoptage det tætte samarbejde, som vi tidligere har haft på Christiansborg," siger Hans Christian Gørup Nielsen.

Også Flemming Møller Mortensen ser frem til det nye samarbejde:

"Jeg er glad for, at Hans Christian har sagt ja til at blive min særlige rådgiver. Hans Christian bliver med sin erfaring og politiske indsigt en god sparringspartner på mine ministerområder," siger ministeren.

Flemming Møller Mortensen kom med på ministerholdet i november. Det skete i forbindelse med en lille rokade, der blev udløst af Mogens Jensens (S) afgang som fødevareminister oven på den såkaldte minkskandale.

Hans Christian Gørup Nielsen er uddannet cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet, og derudover har han en tillægsuddannelse i journalistik fra Aarhus Universitet. Han tiltrådte den nye stilling 8. december 2020.

Forrige artikel Efter flere dage med aftaler i Finansministeriet: Wammen går på barsel Efter flere dage med aftaler i Finansministeriet: Wammen går på barsel Næste artikel Julekalender: Kristian Thulesen Dahl har sagt farvel til nytårsforsæt, der alligevel altid skuffer Julekalender: Kristian Thulesen Dahl har sagt farvel til nytårsforsæt, der alligevel altid skuffer