Presse- og kommunikationschef stopper hos Aktive Ejere

Presse- og kommunikationschef, Mads Havskov Hansen, fratræder sin stilling hos Aktive Ejere. Fratrædelsen sker efter, at Mads Havskov Hansen måtte sygemelde sig i juni. 

Mads Havskov Hansen fratræder sin stilling som presse- og kommunikationschef hos Aktive Ejere.

Det skriver han på sin Twitter-profil.

"Jeg synes egentlig, min arbejdssituation hører privatlivet til, men det er visse medier desværre uenige i. Derfor er det vigtigt for mig at understrege, at jeg hverken er blevet kritiseret for mine evner, min arbejdsindsats eller min adfærd hos Aktive Ejere," skriver Mads Havskov Hansen på Twitter.

Fratrædelsen sker efter, han måtte sygemelde sig juni 2021. Han blev ansat hos Aktive Ejere i januar 2021 og har tidligere erfaring som pressemedarbejder for Socialdemokratiet og kulturredaktør på Netavisen Pio.

 

Forrige artikel Wermelin om ny luft-aftale: Den kommer til at redde menneskeliv, men vi ved ikke hvor mange Wermelin om ny luft-aftale: Den kommer til at redde menneskeliv, men vi ved ikke hvor mange Næste artikel DI-boss: ”Jeg er ikke politiker. Derfor kan jeg tillade mig at sige noget, der er upopulært” DI-boss: ”Jeg er ikke politiker. Derfor kan jeg tillade mig at sige noget, der er upopulært”