Nu får Løkke besøg af Cameron

BESØG: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har fået en ny aftale med den britiske premierminister, David Cameron, som kommer på besøg i Danmark fredag til en snak om EU.

Den britiske premierminister David Cameron lægger fredag eftermiddag vejen forbi Danmark til et møde i Statsministeriet med Lars Løkke Rasmussen (V). 

Cameron skulle oprindeligt have mødtes med Løkke til en frokost på Marienborg sidste fredag. Men det blev aflyst, da premierministeren i stedet fik et møde med EU-Kommissionens formand Jean-Claude Juncker i Bruxelles om Storbritanniens fremtidige EU-medlemskab.

Netop Storbritanniens medlemskab i EU er temaet for Løkkes møde med Cameron.

Tirsdag har EU fremlagt deres udkast til en aftale med Storbritannien. Løkke skriver på Twitter, at det er et godt udgangspunkt for forhandlingerne, og han ser frem til at diskutere det med Cameron fredag.

David Cameron har lovet de britiske borgere at få ændret landets EU-medlemskab. Når Storbritannien er færdig med sine forhandlinger med EU, skal de britiske borgere i stemmeboksen for at tage stilling til, om landet skal forblive i EU.

Forrige artikel Regeringen forlænger grænsekontrollen Regeringen forlænger grænsekontrollen Næste artikel Connie Hedegaard advarer: Kysterne er arvesølvet Connie Hedegaard advarer: Kysterne er arvesølvet