Se interview: Kasper Hjulmand om fodbold og verdensmål

Landstræner Kasper Hjulmand afsluttede fredag Verdensmålsugen 2021 i Altingets gård. Her blev han interviewet af Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen. Se hele interviewet her.

Fodbold er fællesskab. Fodbold er Big Business. Men rimer fodbold også på bæredygtig udvikling, nu hvor idrætten ikke har sit eget verdensmål?

Mød Kasper Hjulmand, landstræner for det danske herrefodboldlandshold i samtale med Altingets chefredaktør Jakob Nielsen om fodboldens potentiale og ansvar for at bidrage til indfrielsen af verdensmålene i 2030, verdens mest ambitiøse plan for mennesker og klode.

 

Verdensmålsugen er delvist finansieret af eksterne partnere. Det har ingen indflydelse på Altingets redaktionelle dækning af Verdensmålsugen og de enkelte arrangementer.

Forrige artikel Se og læs talen, hvor Thulesen Dahl maner til intern ro Se og læs talen, hvor Thulesen Dahl maner til intern ro Næste artikel Hvad betyder det tyske valgresultat, og er der et liv efter Merkel? Se debatten Hvad betyder det tyske valgresultat, og er der et liv efter Merkel? Se debatten