Liberal Alliance får ny direktør

JOBSKIFTE: Mikael Gotfredsen bliver ny direktør i Liberal Alliance. Han har tidligere været sekretariatschef for Liberal Alliance og afløser Sune Aagaard i stillingen.

Tidligere sekretariatschef for Liberal Alliance og nuværende public affairs-rådgiver for PR-bureauet Effector Mikael Gotfredsen er ny direktør i Liberal Alliance.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til Liberal Alliance, hvor jeg har været glad for at arbejde tidligere," siger han.

Han afløser Sune Aagaard, der i slutningen af september trak sig fra stillingen.

Læs her: Direktør i Liberal Alliance stopper øjeblikkeligt

Mikael Gotfredsen var med fra partiets start, da det dengang hed Ny Alliance. Fra 2009 til 2015 sad han i stillingen som sekretariatschef for partiet.

Som direktør for Liberal Alliance skal Mikael Gotfredsen sikre, at partisekretariatets arbejde understøtter folketingsgruppen og organisationen. I andre partier svarer stillingen til partisekretær.  

Mikael Gotfredsen har en cand.scient.soc. fra Aalborg Universitet og en BA Business Communication fra CBS og London Metropolitan University.

Forrige artikel Det sker i EU: Topmøde og skæbnetime for kontroversiel Canada-aftale Det sker i EU: Topmøde og skæbnetime for kontroversiel Canada-aftale Næste artikel De eneste to - historien om et usædvanligt parløb De eneste to - historien om et usædvanligt parløb