Landbrug & Fødevarer henter taleskriver fra Skatteministeriet

Taleskriver Sune Gylling Æbelø skifter til april Skatteministeriet ud med Landbrug & Fødevarer, hvor han starter som chefrådgiver og taleskriver for formand Søren Søndergaard.

Sune Gylling Æbelø, der er taleskriver og chefkonsulent i Skatteministeriet, forlader til april centraladministrationen til fordel for Landbrug & Fødevarer, hvor han starter som chefrådgiver og talerskriver for formand Søren Søndergaard.

Det skriver han på LinkedIn.

Sune Gylling Æbelø har fulgt landbrugets omstilling tæt fra først Miljø- og Fødevareministeriet og senest Skatteministeriet, og han ser frem til at blive en del af arbejdet fra maskinrummet i Landbrug & Fødevarer.

"Jeg glæder mig til – sammen med alle de andre spændende og vigtige opgaver – at kaste mig ind i arbejdet med den omstilling, som de næste mange år bliver toneangivende for Landbrug & Fødevarers virke, og som skal bære dansk landbrug ind i fremtiden," skriver han i opslaget.

Sune Gylling Æbelø er uddannet journalist og har været taleskriver i Skatteministeriet siden 2022. Forinden var han taleskriver i Miljø- og Fødevareministeriet, og han har også tidligere været kommunikationschef i Det Obelske Familiefond.

{{toplink}}

Forrige artikel Liberal Alliance finder midlertidig kampagnechef Liberal Alliance finder midlertidig kampagnechef Næste artikel SF’s ligestillingspris går til en kompromisløs forkæmper for ytringsfrihed SF’s ligestillingspris går til en kompromisløs forkæmper for ytringsfrihed