Gør frivilligt arbejde samfundet bedre?

Tager politikere og organisationer munden for fuld, når de roser det frivillige arbejde til skyerne og ligefrem indregner det som en del af løsningen på velfærdsopgaver? Lars Skov Henriksen og Thomas P. Boje fortæller om, hvad der ligger bag den lidt provokerende bogtitel og giver bolden op til et kærligt-kritisk blik på frivillig-Danmark.

Og Altinget Civilsamfund går i luften med en ny podcastserie om frivilligt arbejde. Emnerne er udvalgt ud fra bogen ’Gør Frivilligt Arbejde Samfundet Bedre?’ som er udkommet i november 2023. 

Vært: Gitte Ballenstedt, redaktør på Altinget Civilsamfund.

Gæster: Lars Skov Henriksen, professor i sociologi ved Institut for Sociologi og Socialt Arbejde ved Aalborg Universitet, og Thomas Boje, professor på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv ved Roskilde Universitet.

Forrige artikel I dag kan Alternativet fejre 10-års jubilæum: I dag kan Alternativet fejre 10-års jubilæum: "Der er vist ikke mindre drama i regeringen, end der er hos os" Næste artikel Derfor kan Kenya blive central for Danmark på COP28 Derfor kan Kenya blive central for Danmark på COP28