Holstein: Messerschmidt går rundt og smiler trods en brutal DF-uge

Morten Messerschmidt havde svært ved at skjule glæden over folketingsmedlemmers farvel til partiet, mens der var svigt i luften til Pia Kjærsgaards 75-års fejring på Christiansborg tirsdag. Hør mere i dagens Ajour.

Fem folketingsmedlemmer har forladt Dansk Folkeparti de sidste to døgn, men Morten Messerschmidt har svært ved at skjule smilet. Hvordan hænger det sammen?

Ifølge Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, handler det om, at den nykårede partiformand nu både har flertal i både DF’s hovedbestyrelse og folketingsgruppe.

Holstein guider os også rundt på de tomme DF-kontorer i Folketinget, og fortæller, hvorfor medlemmer forlader dem, men også hvilke medlemmer det er vigtigst for Morten Messerschmidt at holde fast i.

Og så tager han os med til ugens 75 års-fødselsdagsfejring af Pia Kjærsgaard på Christiansborg, hvor stemningen var akavet, og Kristian Thulesen Dahl kom for sent. Hør mere i dagens Ajour.

{{toplink}}

Forrige artikel Kritik af FE-håndtering afslører kulturforskel mellem embedsmænd Kritik af FE-håndtering afslører kulturforskel mellem embedsmænd Næste artikel Rusland invaderer Ukraine – hvad sker der nu? Rusland invaderer Ukraine – hvad sker der nu?