Vælgerne dumper Ellemann - igen

MÅLING: Miljøminister Karen Ellemann (V) får endnu engang bundkarakterer af vælgerne, der placerer hende på en næstsidsteplads i ny måling over ministrenes indsats. Flere af Folketingets miljøordførere er enige i vælgernes dom.

"Da hun blev udnævnt til minister, var hun omgivet af rigtigt meget goodwill. men man må bare konstatere, at det ret hurtigt gik ned ad bakke. Da hun blev miljøminister, kom hun lynhurtigt ind i nogle meget kontroversielle sager, som hun tabte på gulvet. Hun er en af de ministre, der har tabt allermest terræn og i dag ikke er en trækkraft for regeringen, tværtimod."

Gamle sager spøger
Efter kun 100 dage som ny miljøminister var vælgernes dom lige så hård. Også dengang mente vælgerne, at hun var den minister, der klarede sig næstdårligst. Dengang tog Karen Ellemann målingen med et gran salt. Hun sagde til Altinget | Miljø, at hun troede, at det nu ville gå fremad, efter at Østerild-loven var blevet vedtaget.

Men sådan skulle det ikke gå. Sagen om Østerild spøger stadig. Så sent som i sidste uge førstebehandlede Folketinget et lovforslag, der skulle lovliggøre testcentret, efter at det i november kom frem, at der var begået alvorlige fejl i ministeriets behandling af sagen.

Login