KL's miljøformand sigtet for spritkørsel

NOTE: Formand for KL's teknik og miljøudvalg og viceborgmester i Roskilde Kommune, Bjørn Dahl (V) blev mandag aften taget for spritkørsel.

Formand for KL's teknik og miljøudvalg og viceborgmester i Roskilde Kommune, Bjørn Dahl, blev mandag aften stoppet ved Oure på Fyn af politiet og sigtet for spirituskørsel. Det skriver Dagbladet Roskilde. 

Bjørn Dahl blev anholdt, taget med af politiet og måtte efterfølgende afgive en blodprøve, der skal fastslå den endelige promille.

Ifølge Dagbladet Roskilde var det en kvindelig bilist, som fra sin mobiltelefon anmeldte den forankørende Saab. Bilens kørsel blev betegnet som "slingrende og med synlige tegn på spirituskørsel". 

Politiet bragte senere bilen til standsning, og føreren viste sig at være den 49-årige formand for KL's teknik og miljøudvalg, der efter løsladelsen valgte at sygemelde sig.

"Bjørn Dahl er blevet sygemeldt i går (mandag, red.), og så må vi tage den derfra i Venstres byrådsgruppe. Jeg har ikke yderligere kommentarer," siger næstformanden i Venstres byrådsgruppe, Lars Berg Olsen til Dagbladet Roskilde.

Det vides endnu ikke, om sagen får konsekvenser for Bjørn Dahls politiske hverv i KL og Roskilde Kommune.

Login