Denne uge på Miljø (43)

DENNE UGE: Miljøudvalget afholder dets første møde efter folketingsvalget. Derudover byder ugen på en temadag om havene omkring Danmark samt BERAS-konferencen Diet for a Clean Baltic.

I uge 43 træder Miljøudvalgets 29 medlemmer sammen for første gang og tager hul på udvalgsarbejdet. Derudover vil havenes tilstand, behovet for en ny landbo-reform samt sikring af havmiljøet i Østersøen komme på dagsordenen i forbindelse med forskellige arrangementer, der alle afholdes i København.

Folketinget
Torsdag afholder Miljøudvalget det første udvalgsmøde efter Folketingsvalget. På dagsordenen er modtagelse af deputationer, drøftelse af udvalgsarbejdet og tidligere beslutninger om afholdelse af møder under det danske EU-formandskab, orientering om fællesmøde med EU's landbrugskommissær den 10. november, gennemgang af EU-bilag samt drøftelse af diverse henvendelser fra aktørerne på miljøområdet. Mødet starter kl. 10.30.

Der er i skrivende stund ikke planlagt møder i Folketingssalen med relevans for miljøområdet. Der er derimod stillet en række § 20-spørgsmål til miljøminister Ida Auken (SF).

Login