Auken: Borgernes ideer skal inddrages

KORT NYT: Borgerne skal komme med ideer til, hvordan vi skal lave klimatilpasning, får mere grøn energi, eller hvordan byerne bliver mere bæredygtige, lyder det fra miljøminister Ida Auken (SF).

Det er nogle af de spørgsmål, miljøminister Ida Auken (SF) vil behandle i sit forslag til landsplanredegørelsen til efteråret. Nu beder hun alle om at bidrage med forslag. Derfor er der nu åbnet en særlig hjemmeside under Naturstyrelsen, hvor man for første gang kan indsende forslag til input digitalt. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Miljøministeriet.

"Vi skal bruge de digitale muligheder til at lave politik på en ny måde og inddrage borgere og brugere mere. Det forsøger vi nu med en helt anden tilgang til udvikling af en landsplanredegørelse, der rummer visioner for udvikling i hele landet. Jeg håber, at så mange som muligt vil deltage i dialogen, så vi virkelig får belyst, hvordan danskerne ønsker at indrette by og land på den mest hensigtsmæssige måde," siger Ida Auken i pressemeddelselsen.

Du kan se hjemmesiden om landsplanredegørelsen ved at følge linket i højre side. 

Login