Miljøministeriet udpeger ny formand for klagenævn

ANSÆTTELSE: Det nye Natur- og Miljøklagenævn får Anne-Marie Vægter Rasmussen som formand.

Anne-Marie Vægter Rasmussen har 7 års erfaring som vicedirektør for Skov- og Naturstyrelsen, By- og Landskabsstyrelsen og Miljøstyrelsen. Hun har dermed et stort kendskab til miljøområdet og miljølovgivningen.

"Jeg er glad for at kunne ansætte Anne-Marie Vægter Rasmussen som formand for Natur- og Miljøklagenævnet. Anne-Marie har de bedste forudsætninger for at stå i spidsen for en succesfuld opbygning af det nye Natur- og Miljøklagenævn, som skal sikre, at vi får forenklet, styrket og effektiviseret behandlingen af klagesager på natur- og miljøområdet, og dermed styrker borgernes retssikkerhed," siger departementschef i Miljøministeriet Marianne Thyrring.

Anne-Marie Vægter Rasmussen er allerede et kendt ansigt i Miljøministeriet, hvor hun har haft en række forskellige stillinger, siden hun blev ansat i 1980. Efter flere år som fuldmægtig i diverse styrelser blev hun i 1996 kontorchef i Skov- og Naturstyrelsen, hvorefter hun i 2003 blev vicedirektør. I 2007 var hun med til at sikre opbygningen af den nyetablerede By- og Landskabsstyrelse. Herefter fortsatte hun i 2008 som vicedirektør i Miljøstyrelsen.

Login