Her er sæsonens vigtigste politiske sager på det maritime område

Vi går en spændende politisk sæson i møde for det maritime Danmark. Med lidt held kan denne folketingssamling både byde på en langsigtet flådeplan, ny havnelov og en maritim vækstplan, skriver Gitte Lillelund Bech.

På denne tid efter sommerferien begynder de politiske partier så småt at vågne til dåd igen. Der skal forberedes politiske udspil, der skal måske rokeres rundt på udvalgsposter og ordførerskaber i forbindelse med partiernes sommergruppemøder, og der skal læses op på diverse sager. Alt dette, uanset om man er et regeringsparti eller oppositionsparti.

Alle interesseorganisationer burde også være klar efter ferien for at interessere sig for, hvad der måtte komme på den politiske dagsorden. For i den kommende tid er der fortsat mulighed for at påvirke det arbejde, som partiernes ordførere går i gang med. Nok ikke selve lovprogrammet, der allerede nu burde være lagt fast fra regeringens side, men så i forhold til eventuelle beslutningsforslag, politiske forhandlinger eller udspil, som vi ved, der er på vej.

{{quote:152582:R}}

Login