Her er Jelveds lovforslag

DOKUMENTATION: Kulturminister Marianne Jelved (R) har fire lovforslag på dagsordenen i det nye folketingsår. Se dem her.

1) Ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Genbeskikkelse af DR’s bestyrelse og genvalg af de regionale TV 2-virksomheders bestyrelser, adgang til støtte fra Public Service-Puljen, afskaffelse af erhvervslicensen og forhandlerindberetningspligten, ny ordning for ikke-kommercielle lokalradioer m.v.) (Okt I)

Hovedformålet med lovforslaget er at gennemføre de ændringer af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, der følger af medieaftalen for 2015-2018, som blev indgået mellem alle Folketingets partier i juni 2014. Der forslås bl.a. ændringer i Public Service-Puljens støtte- formål, begrænsning af adgang til genbeskikkelse og genvalg af medlemmer af DR’s og de regionale TV 2-virksomheders bestyrelser, indførelse af en ny ordning for ikke-kommercielle lokalradioer samt afskaffelse af medielicensen for erhvervsvirksomheder mv.

2) Ændring af lov om udlodning af overskud fra lotteri samt heste- og hundevæddemål og lov om fremme af dopingfri idræt (Ny økonomisk fordelingsnøgle på idrætsområdet, ændring af bestyrelser i selvejende institutioner på idrætsområdet, udvidelse af Anti Doping Danmarks virksomhed m.v.) (Okt I)

Login