Jurist og humanist i front på Information

Information indleder 2017 med at sætte et nyt kommercielt hold i spidsen for avisen. Rasmus Øhlenschlæger Madsen ansættes som udviklingsdirektør og afløser dermed Stine Carsten Kendal, som blev ny administrerende direktør tilbage i december. 

Information indleder det nye år med en direktionsrokade i den kommercielle afdeling. Morten Stald er ny kommerciel direktør og Rasmus Øhlenschlæger Madsen ansættes som udviklingsdirektør. Det skriver Information i en pressemeddelelse.

Rasmus Øhlenschlæger Madsen er uddannet cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet og tog ligeledes en ph.d. fra Københavns Universitet i 2007. Han får ansvar for Informations udviklingsafdeling, herunder større projekter og partnerskaber, udgivelser, undervisning, særtillæg, podcast og grafik og underbrands iBureauet og Informations Forlag. Han blev ansat på Information i 2015 og har tidligere været redaktionschef på Gyldendal.

Morten Stald er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har været kommerciel chef på Information siden 2013. I den nye organisering får han ansvar for salg, marketing, abonnementsmodeller, kundeservice, annoncer og Informations arrangementer. Han har tidligere været ansat som bladsalgschef hos Berlingske Media.

Login