Bogmarkedet.dk videreføres af ny ejerkreds

GENOPLIVES: Branchetidsskriftet Bogmarkedet.dk videreføres af ny ejerkreds, efter at den tidligere radikale redaktør og folketingskandidat Bjarke Larsen gik konkurs.

BogMarkedet har i dag fået nye ejere.

"Det er med stor ydmyghed, vi i dag kan meddele, at vi overtager driften af BogMarkedet og det tilhørende nyhedsbrev. Vi ved, at det bliver hårdt arbejde at levere kvalitetsindhold om og til bogbranchen og samtidig leve op til de standarder, som Bjarke Larsen har sat igennem de sidste fem år", siger den nye redaktør Mie Møller Nielsen.

Den nye ejerkreds er et team, der også inkluderer bogiværksætter Rikki Tholstrup Jørgensen, der er medindehaver af bogbutikken 'Bogdrømme' i Vejle og forlaget Dreamlitt. Dermed inkluderer ejerkredsen en person med viden om og interesse for branchen. 
 
På den daglige redaktørpost ansættes Mie Møller Nielsen, der er uddannet cand.mag.litt ved Aarhus Universitet og blandt andet har oversat flere bøger. Hurtigst muligt tilknyttes der en journalist med base i København, her er vi allerede i dialog med en mulig medarbejder.
 
"Det er vores klare ønske at fastholde BogMarkedets aktualitet for både forlagsfolket såvel som boghandlerne," siger redaktøren af branchebladet, der er mere end 150 år gammelt.

Login