Vejle indgår partnerskabsaftale

KORT NYT: Der er i dag indgået en partnerskabsaftale mellem Økonomi- og Indenrigsministeriet og Vejle Kommune. Aftalen indebærer, at Vejle med 50 millioner kroner skal sikre udvikling i særligt udsatte områder af kommunen.

I Vejle Kommune kan socialt udsatte borgere i Løget By, Søndermarken, Finlandsparken, Nørremarken og Vestbyen de næste tre år se frem til at blive støttet af det udviklingspartnerskab, som kommunen har indgået med Økonomi- og Indenrigsministeriet. I Vestbyen er der tale om en forebyggende indsats.

Økonomi- og Indenrigsministeriet oplyser i en pressemeddelelse, at Vejle Kommune med aftalen modtager et socialt tilskud på 17,5 millioner kroner årligt i perioden 2014-2016, svarende til i alt 50 millioner kroner. Særtilskuddet kan gives til kommuner, som har en overrepræsentation af borgere med sociale problemer i bestemte dele af kommunen. København, Køge og Aarhus har lignende aftaler. 

Vejle opstiller målsætninger
Som led i aftalen vil der blive lavet en effektevaluering af udviklingsindsatsen, med udgangspunkt i målsætninger som Vejle Kommune har opstillet.

Login