Dødsfald: Social- og sundhedsdirektør Niels Møller, Brøndby (65)

Niels Møller, der var direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby Kommune, er død efter længere tids sygdom, 65 år gammel.

Niels Møller, direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby Kommune, er sovet ind efter længere tids sygdom. Han blev 65 år og stod foran at gå på pension.

"Niels efterlader sig et stort tomrum – fagligt og personligt. Han var fantastisk afholdt, og det var umuligt ikke at holde af Niels, der med sin humor og store integritet gjorde et stort indtryk på alle, der kom i berøring med ham. Jeg har personligt nydt godt af et utroligt godt og tæt samarbejde med Niels i direktionen, hvor hans store engagement for Brøndby altid var bærende for hans begavede tilgang til opgaverne" siger kommunaldirektør Peter Kjærsgaard Pedersen i et mindeord om sin afdøde kollega.

Niels Møller voksede selv op i Brøndby og var dermed Brøndby-dreng i hjertet, selvom han med årene flyttede ud af kommunen og til Hvidovre. Han startede i Brøndby Kommune som elev i 1973, han nåede at arbejde næsten 50 år i kommunen og kunne se tilbage på en flot karriere, der endte med 12 år på posten som direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen.

Login