Indflydelse (12)

Få overblik over ugens vigtigste høringer: Kollektiv varmeforsyningsanlæg / Autorisation og drift af el-installatørvirksomhed / Energimærkning m.v. af nye person- og varebiler / Tilskudsbekendtgørelser og vejledning til privat skovrejsning og bæredygtig skovdrift

Ændring af bekendtgørelse om godkendele af projekter for kollektiv varmeforsyningsanlæg: Ændringsbekendtgørelsesudkastet vil ændre den nugældende bekendtgørelse nr. 1295 af 13. december 2005 om godkendelse af projekter for kollektive varmeforsyningsanlæg.

Som følge af ændringen vil kommunerne blive forpligtet at indberette beslutninger om projekter vedrørende etablering, udvidelse, indskrænkning eller bortfald af distributionsnet eller forsyningsområder til PlansystemDK. 

Oprettet: 09.03.2012, frist: 30.03.2012. Myndighed: Energistyrelsen

Læs om høringsmateriale her 

Ændring af bekendtgørelse om autorisation og drift af elinstallatørvirksomhed: 

Tilføjelser til bekendtgørelse om autorisation og drift af elinstallatørvirksomhed i forbindelse med indførelse af elinstallationsrapporter som led i huseftersynsordningen

Oprettet: 07.03.2012, frist: 28.03.2012. Myndighed: Sikkerhedsstyrelsen

Læs høringsmateriale her

Bekendtgørelse om energimærkning m.v. af nye person- og varebiler: Med bekendtgørelsen indføres tre nye energiklasser, A+, A++ og A+++.

Regelsættet om energimærkning af nye person- og varebiler har i dag eksisteret i mere end ti år. Som følge af den teknologiske udvikling er det nu nødvendigt at udvide skalaen med de tre nye energiklasser.

Udvidelsen af energiklasserne vil åbne mulighed for, at biler med nye og mere energieffektive teknologier igen kan differentiere sig således, at forbrugerens opmærksomhed rettes mod de mest energieffektive biler med de bedste teknologier.

Med indførelse af de tre nye energiklasser følges en lignende regulering på hårde hvidevarer.

Oprettet: 07.03.2012, frist: 27.03.2012. Myndighed: Trafikstyrelsen

Læs om høringsmateriale her

Høring af udkast til ændring af tilskudsbekendtgørelser til privat skovrejsning og bæredygtig skovdrift: 

Med ændringen af disse bekendtgørelser stilles der nu krav om elektronisk indgivelse af ansøgning til privat skovrejsning. Endvidere gøres det obligatorisk at anvende fællesskemaet efter regler som fastsættes af Fødevareministeriet.

Oprettet 13.03.2012, frist: 20.03.2012. Myndighed: Naturstyrelsen

Læs om høringsmateriale her

Høring af udkast til ændring af vejledning om tilskud til privat skovrejsning:

Der er foretaget en række ændringer i reglerne og tilskudsbeløbene på tilskudsordningen til privat skovrejsning. De ændrede vilkår kan ses i udkastet til vejledningen.

Oprettet 13.03.2012, frist: 20.03.2012. Myndighed: Naturstyrelen

Læs høringsmateriale her

Login