Nye meddelelser fra de politiske partier

S: ARLA skal ikke kunne give penge til sig selv
"Vi vil ikke acceptere, at der ikke er kontrol med skatteydernes penge" siger fødevareordfører Ritt Bjerregaard. "Resultatet er jo blevet, at store selskaber som Arla og Danish Crown i realiteten sidder og fordeler 550 mio. kr. til sig selv eller til formål, hvor de har en særlig interesse - det er fuldstændigt uacceptabelt".
Læs meddelelsen

DF: Forslag om fødevarekørekort behandles i Folketinget
"Der er grund til at glæde sig over, at også Socialdemokraterne vil have indført et obligatorisk kørekort til butiksdrivende, der sælger fødevarer. Det er jo god gammel DF-politik. Vi fremsatte forslag om fødevare-kørekort i både 1998 og 1999, men forslaget blev afvist hele to gange af den socialdemokratiske fødevareminister, Henrik Dam Kristensen", siger Dansk Folkepartis fødevareordfører Christian H. Hansen.
Læs meddelelsen

K: Udvidet næringsbrev giver udvidet bøvl
"De fødevarebutikker, der vil omgå reglerne, vil også gøre det selv om de har været på kursus og fået et "kørekort". Til gengæld får alle de lovlydige lov til at betale for en ordning, der bliver dyr, medfører mere bureaukrati og næppe vil have den store effekt." Det siger den erhvervspolitiske ordfører for Det Konservative Folkeparti, Carina Christensen.
Læs meddelelsen

Login