Ny tænketank skal udfordre danskernes madvaner og ganer

KORT NYT: Fødevareminister Dan Jørgensen (S) har nedsat en måltidstænketank, der skal ændre danskernes måltidskultur og samtidig inspirere vores vaner i køkkenet.

Danskernes repertoire er ikke stort nok, når de går i køkkenet. Alt for mange gange står der spaghetti med kødsovs på menuen. Det siger Dan Jørgensen i en pressemeddelelse fra Fødevareministeriet.

Dan Jørgensen mener ikke, at man udnytter Danmarks mange råvarer godt nok. Derfor har han nu nedsat en tænketank, der skal komme dette til livs og gøre vores madkultur bedre.

”Det kan godt blive bedre, og derfor har jeg nedsat den her tænketank, der skal komme med ny inspiration til de madglade danskere,” siger Dan Jørgensen.

Flere skal spise sammen
Tænketanken skal ikke gå ind og opfinde den dybe tallerken og komme op med nye kostråd. Derimod er det tanken, at den skal supplere de eksisterende kostråd og samtidig imødekomme følgende målsætninger:

Login