Ny minister: Her er aktørernes reaktioner

DOKUMENTATION: Økologerne og Dyrenes Beskyttelse glæder sig over udnævnelsen af Dan Jørgensen (S) som ny fødevareminister. Erhvervet er mere reserveret. Læs fødevareaktørernes reaktioner her.

"Der er langt fra Karen Hækkerup til Dan Jørgensen, sagt helt fredsommelighed. Men man kan jo blive positivt overrasket. Husk, væksten, Dan," skrev pressechef i Landbrug & Fødevarer Kim Bove på det sociale medier Twitter, efter rokaden blev lækket onsdag aften.

Dyrenes Beskyttelse
"Vi ønsker et rigtig stort tillykke til Dan Jørgensen med ministerposten og glæder os meget til det fremtidige samarbejde. Dan Jørgensen er en politiker, der i mange år aktivt har arbejdet for forbedring af dyrevelfærd, og Dyrenes Beskyttelse glæder sig til sammen med Dan Jørgensen at skabe vigtige resultater for de mange millioner danske dyr," udtaler direktør i Dyrenes Beskyttelse, Britta Riis i en pressemeddelelse.

Danske Svineproducenter
"Hvis Dan Jørgensen virkelig ville gøre noget godt for dyrevelfærden, både i Danmark og resten af Europa, skulle han være blevet, hvor han kom fra," siger formand Henrik Mortensen i en kommentar til Landbrugsavisen og tilføjer:

Login