Ministeren svarer på byge af spørgsmål om fonde

LOVFORSLAG: Fødevareminister Dan Jørgensen (S) har svaret på mere end 20 spørgsmål om sit lovforslag vedrørende fonde. Blandt andet oplyser ministeren, at man endnu ikke har lagt sig fast på den endelige placering af tilsyn og klagesagsbehandling.

Flere end tyve spørgsmål er landet på fødevareministerens bord efter 1. behandlingen af lovforslaget, der går ind og ændrer ved reglerne for Promilleafgiftsfonden for landbrug, Promilleafgiftsfonden for frugtavlen og gartneribruget samt Fonden for økologisk landbrug.

Spørgsmålene når vidt omkring, lige fra de kommende sammensætninger af bestyrelserne, tilførslen af fem millioner kroner til den økologiske fond og kvaliteten af den kommende sekretariatsbetjening, når det fremover skal være i regi af NaturErhvervstyrelsen.

Direktørens resultatløn
I sine svar gør Dan Jørgensen blandt andet opmærksom på, at Fødevareministeriet vil indarbejde relevante mål for NaturErhvervstyrelsens sagsbehandlingstider på fondsområdet i direktørens resultatkontrakt fra og med 2016. Direktørens resultatløn vil afhænge af målopfyldelsen af resultatkontrakten.

Login