L&F har valgt advokatkontor til rådgivning om vandplaner

VANDPLANER: Landbrug & Fødevarer har valgt advokatkontoret Lind & Cadovius til at rådgive om de juridiske aspekter i forbindelse med vandplanerne og Grøn Vækst.

Erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer vil i femtiden fokusere yderligere på de juridiske aspekter i forbindelse med vandplanerne og Grøn Vækst. Man vil især fokusere på, at de kommende vandplaner ikke bliver mere indgribende for den enkelte landmand end nødvendigt, at planerne bygger på holdbare faglige vurderinger og konsekvensberegninger, og at der udtrykkes en vis balance mellem planernes formål og det, der gennemføres fra lovgivers side.

Desuden skal kravet om udlægning af yderligere 140.000 ha efterafgrøder efter gødskningsloven vurderes. Kravet skal forfølges så vidt, der er konkrete landmænd, der rammes så hårdt, at ekspropriation kan blive aktuelt.

Advokatkontoret Lind & Cadovius fusionerer 1. januar 2012 med Bech-Bruun, Danmarks næststørste advokatfirma. Landbrug & Fødevarers valg af Lind & Cadovius er begrundet i firmaets faglige styrke og gennemslagskraft. Det fremgår af et nyhedsbrev fra Landbrug & Fødevarer.

Login