Landbrug og Fødevarer får ny direktør

DIREKSTØRSKIFT: Landbrug og Fødevarer har ansat Susie Stærk Ekstrand, 42 år, som direktør med tiltrædelse 1. oktober.

Susie Stærk Ekstrand bliver den nye direktør for erhvervsorganisationen Landbrug og Fødevarer. Hun er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 1996, og har været partner i advokatfirmaet Horten. Som partner har hun haft ansvar for flere områder, bladt andet produktregulering og EU´s støtteordninger, særligt med fokus på fødevareområdet.

"Med Susie Stærk Ekstrand i direktionen styrker Landbrug & Fødevarer sin erhvervsprofil yderligere i forhold til nuværende og kommende medlemsvirksomheder," siger Carl Aage Dahl, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Landbrugs- og fødevareerhvervet  har netop overstået en fusion og er midt i en fornyelsesproces med kampagnen "Fremtiden er ikke så sort, som den har været". Og det arbejde ser den nye direktør frem til at tage del i på Axelborg.

"Med skabelsen af Landbrug & Fødevarer for godt to år siden skabte man en unik platform for det danske landbrugs- og fødevareerhverv. Jeg glæder mig til at blive en del af dette, og med innovation i højsædet være med til at skabe de bedste betingelser for erhvervet fremover ikke kun i Danmark, men også globalt," siger Susie Stærk Ekstrand i en pressemeddelelse.

Login