Kommissionsformand: Vi har ikke god tid

INTERVIEW: Der skal fart på, hvis Natur- og Landbrugskommissionen skal nå i mål inden den aftalte deadline. Det siger kommissionsformand Jørn Jespersen, der mandag skød arbejdet i gang. Men velviljen til at nå i mål er stor blandt aktørerne, understreger han.

Der bliver ikke tid til de lange, navlepillende rundkredsdiskussioner og kaffepauser i forsommersolen, når medlemmerne af Natur- og Landbrugskommissionen nu går i gang med sit arbejde. For tidsplanen er stram, og ifølge kommissionsformand Jørn Jespersen er der ikke tid til unødvendige svinkeærinder.

"Vi har ikke god tid. Men vi vil være tro mod kommissoriet og levere til tiden," siger Jørn Jespersen, der mandag skød Natur- og Landbrugskommissionens arbejde i gang med en åbningskonference på KU Life i København.

Ifølge kommissoriet, som blev præsenteret i begyndelsen af februar i år, skal kommissionen være klar med en statusredegørelse i midten af 2012. Den redegørelse vil ifølge Jørn Jespersen blive præsenteret i løbet af september, og dernæst skal der "fuld hammer på", hvis slutrapporten med de konkrete anbefalinger til regeringen skal ligge klar i begyndelsen af 2013.

Login