Høegh indkasserer vælgerlussing

MENINGSMÅLING: Efter 100 dage som fødevareminister har Henrik Høegh (V) endnu ikke formået at slå igennem hos vælgerne. Ny meningsmåling placerer ham lavest blandt de helt nye ministre.

Henrik Høeghs (V) første 100 dage som fødevareminister har ikke været nogen succes. Sådan lyder dommen fra vælgerne i hvert fald. I en ny meningsmåling fra A&B Analyse foretaget for Altinget.dk scorer Høegh den laveste karakter blandt de helt nye ministre.

Svarpersonerne har givet samtlige ministre karakterer fra 0-10, hvor 0 er yderst dårligt og 10 er yderst godt. Henrik Høegh får et gennemsnit på 3,5, og kan dermed kun bryste sig af at overgå udenrigsminister Lene Espersen (K), miljøminister Karen Ellemann (V) og beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) i popularitet.

Ikke al reklame er god reklame
Den lave karakter er et godt eksempel på, hvor svært det kan være at træde ud af skyggen på en enkelt dårlig mediesag. Både kommentatorer og ekspert mener, at Høeghs omblæste optræden i en reklame for SuperBest har været medvirkende til den syngende vælgerlussing.

Login