Grønt overblik: Lilleholt i samråd om grønlandske søkort

DET SKER: Samråd om svinevelfærd og de forsinkede grønlandske søkort, konferencer om energipolitik, dyrevelfærd og cirkulær økonomi og et møde mellem Danmarks fiskeriminister og EU's fiskerikommissær. Få overblik over ugens grønne politiske begivenheder her.

Dette er ugen, hvor Folketinget åbner, og den politiske verden for alvor kommer op i omdrejninger igen. På det grønne område er der også en del arrangementer at se frem til, både på Christiansborg og rundt omkring i landet. Her er ugens overblik:

Vindenergibranchen holder to dages konference
Mandag 2. oktober og tirsdag 3. oktober
Wind Energy Denmark er titlen på en stor konference, hvor hele vindenergibranchen mødes og diskuterer vindindustriens fremtid. Bag konferencen står blandt andet Vestas, Vattenfall og Siemens, og på konferencen kan man blive klogere på ny teknologi og forskning inden for feltet. Det foregår i Messecenter Herning, og du kan se programmet her

Årets landdistriktskonference
Mandag 2. oktober kl. 09.00
Erhvervsstyrelsen er vært for Landdistriktskonferencen 2017, som holdes på Kobæk Strand Konferencecenter tæt ved Skælskør. Her vil erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) blandt andet uddele en landdistriktspris, mens der i såkaldte "break-out sessions" vil være fokus på modernisering af planloven og gastronomiens betydning for turisme i landdistrikterne. Se programmet for konferencen her.

Login