Erhvervets krav til ny departementschef

Fødevareministeriets departementschef, Poul Ottosen, forlader posten for at slutte karrieren som statskonsulent i Berlin. Der er store forventninger til hans afløser, som ventes præsenteret først i marts og så vidt FødevareTinget erfarer, er der fire kandidater tilbage på listen.

FødevareIndustriens direktør, Ole Linnet Juul, siger, at nøgleordene bliver politisk åbenhed og dialog med både erhvervet og forbrugerne:

"Den nye departementschef skal have kendskab til myndighedsforvaltning og være i stand til at udvikle denne. Vi befinder os i en tid med store forandringer i landbruget og fødevareindustrien, og vedkommende skal være rustet til at organisere et stort og fler-grenet ministerium på en ny måde, som sikrer en effektiv drift".

Ole Linnet Juul håber derfor, at vedkommende vil være åben for en tæt dialog med erhvervet, så man i fællesskab - herunder også med forbrugerne - kan finde nye samarbejdskonstellationer på f.eks. forskningsområdet, som sikrer, at man udnytter de afsatte midler bedst muligt.

Login