Denne uge på Fødevarer (9)

DET SKER: Fødevareminister Mette Gjerskov (S) er kaldt i samråd om randzoner i Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Derudover deltager ministeren i 1. behandling af eget lovforslag om ændring af fiskeriloven.

Ministeren                                                                                                                             Tirsdag 28. februar deltager ministeren i et arrangement om økologi forud for FOODEXPO. 
Samme dag holder ministeren et oplæg om den fremtidige landbrugspolitik på en konference arrangeret af Concord Danmark og Landbrug & Fødevarer. Mere om arrangementet kan læses nedenfor.                                                            

Onsdag 29. februar kl. 9.30 deltager fødevareminister Mette Gjerskov i en konference om dyrevelfærd. Derudover deltager minsteren i møder i forbindelse med EU-formandskabet. Begge arrangementer foregår i Bruxelles.

Torsdag 1. marts kl 15.00 er Mette Gjerskov kaldt i åbent samråd om randzoner i Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Mere om dagsordenen kan læses nedenfor.

Login