Denne uge på Fødevarer (44)

DET SKER: Denne uge skal Mette Gjerskov (S) deltage i paneldebat på konferencen "One Health". På grund af ugens møde i Nordisk Råd er der stille i udvalgene og Folketingssalen, men til gengæld er der flere aktør-arrangementer.

Folketinget
Der er møde i Nordisk Råd denne uge, og derfor er der hverken planlagt møder i Fødevareudvalget eller Folketingssalen.

Andre arrangementer
Tirsdag den 1. november afholder pej gruppen konferencen FOOD + CONSUMER TRENDS 2013-2016 for alle aktører i fødevarebranchen. Man vil blandt andet diskutere tre forskellige fødevare- og forbrugslande i Skandinavien efter krisen og se på, hvor i verden forbruget vokser. Claus Meyer er oplægsholder og vil give sit bud på de kommende fødevaretrends. Årets kok i Brasilien 2011 har udviklet en menu til konferencen. Arrangementet foregår i København tirsdag den 1. november og fortsætter i Herning tirsdag den 8. november. (Link)

Torsdag den 3. november holder DTU Fødevareinstituttet informationsmøde om hormonforstyrrende stoffer. På mødet vil man fokusere på de nyeste videnskabelige forskningsresultater om, hvordan man tager højde for, at mennesker bliver udsat for mange kemikalier på samme tid, og hvilken effekt hormonforstyrrende stoffer har på fedmeudviklingen. Derudover vil man se på forbindelsen mellem de hormonforstyrrende stoffer og nedsat sædkvalitet. Til informationsmødet vil der være oplægsholdere fra DTU Fødevareinstituttet, Rigshospitalet, Syddansk Universitet og Miljøstyrelsen. Mødet foregår i Rigshospitalets Auditorium 1 i København Ø. (Link)

Login