Danske restauratører går forrest: Forpligter sig til FN-principper for samfundsansvar

CSR: 14 danske restauratører forpligter sig til at udleve FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv. Banebrydende, mener CSR-ekspert. Helt nødvendigt, mener medstifter af Sticks’n’Sushi Kim Rahbek.

Restauranter som Sticks’n’Sushi, Madklubben og Cock’s & Cows tager nu en ordentlig mundfuld i retning af at blive mere samfundsansvarlige virksomheder.

I et nyt initiativ forpligter de sig til at gennemgå deres forretninger og bringe dem i overensstemmelse med FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv.

“I restaurationsbranchen lever vi af vores afgrøder og lever af de dyr, der går på marker og jord. Og selvfølgelig skal vi tjene penge, men vi mener også, at vi har et ansvar for det aftryk, vi sætter på nutiden og fremtiden. Derfor gør vi det her,” siger Kim Rahbek, medstifter af og ceo i Sticks'n'Sushi.

Login