Altinget skyder kvalitetsstafet i gang

Kvalitetsstafet: Altinget|Fødevarer sætter i de kommende uger begrebet fødevarekvalitet til debat. Læs eksperternes svar – og kom med dit eget.

Hvad forstår vi egentlig ved begrebet fødevarekvalitet?

Spørgsmålet er enkelt, men svaret vanskeligt. Alligevel må både alle, der arbejder i produktion, forarbejdning og salg af fødevarer - og ikke mindst forbrugerne - hver eneste dag stille det. Hvad skal der til, for at de fødevarer, der købes og spises i Danmark, kan kaldes kvalitet?

Altinget|Fødevarer vil i de kommende uger sætte fokus på netop det spørgsmål - og spørge eksperter i landbruget, fødevareindustrien, fødevareforskningen, detailhandlen, økologien, kost, ernæring og forbrugerbeskyttelse om, hvad deres svar på spørgsmålet er. Og vi indbyder vore læsere til at komme med kommentarer til artiklerne eller debatindlæg om emnet.

Login