Meddelelser fra Fødevareministeriet

Minister presser på for aftale om stråforkortere
“Jeg undrer mig over, at salget af stråforkortningsmidler tilsyneladende er steget eksplosivt i 2001. Det er regeringens holdning, at der bør være så få kemiske stoffer i maden som muligt. Jeg ser derfor meget gerne, at vores fødevarer er fri for rester af stråforkortningsmidler”, siger fødevareminister Mariann Fischer Boel i en kommentar til den kraftige stigning i salget af stråforkortningsmidler.
Læs mere

Kornforskning med perspektiver
Både virksomheder og forskere har stort udbytte af at arbejde sammen i netværk for at udvikle den danske viden om korn og omsætte det til nye forretningsideer. Det fremgår af rapporten "Evaluering af Cerealienetværkets 1. rammeprogram", som lige er udkommet.
Læs mere

Kontrollen af foder 3. kvartal 2002
Plantedirektoratet har netop offentliggjort resultaterne af kontrollen med foderstoffer i 3. kvartal 2002. Der er i kvartalet udtaget og analyseret 774 prøver, hvoraf de 721 er foderblandinger og 53 er fodermidler. Prøverne er analyseret for indhold af næringsstoffer, aminosyrer, mineraler, tilsætningsstoffer, samt uønskede stoffer, herunder kød- og benmel.
Læs mere

Login