Nye partimeddelelser

DF: Socialdemokratiet har endelig set lyset
Dansk Folkepartis fødevareordfører, og formand for Folketingets Fødevareudvalg Christian H. Hansen siger: "Det glæder mig meget, at Socialdemokratiet vil have indført et obligatorisk kørekort til butiksdrivende, der sælger fødevarer. Det er jo god gammel DF-politik. Vi fremsatte forslag om fødevare-kørekort i både 1998 og 1999, men forslaget blev afvist hele to gange af den socialdemokratiske fødevareminister, Henrik Dam Kristensen."
Læs partimeddelelsen

V: Nej til kørekort til butiksdrivende
Venstres medlem af Folketingets fødevareudvalg, Inger Støjberg, siger: "Det virker umiddelbart noget overdrevent og bureaukratisk at indføre krav om, at alle, der ønsker at åbne en fødevareforretning eller restaurant, først skal tage et obligatorisk kørekort."
Læs partimeddelelsen

V: Bekymrende fødevarepolitik
"At restauratørerne selv råber vagt i gevær, styrker ikke just Socialdemokratiets argumenter", siger Venstres fødevarepolitiske ordfører, Henrik Vestergaard (V), i en kommentar til, at Danmarks Restauranter og Caféer organiseret i Restaurationsforening i Danmark (DRC) ikke bakker op om Socialdemokratiets ønske om et nyt fødevarekørekort til iværksættere.
Læs partimeddelelsen

Login