Hent lyd fra samråd når brugeren har behov

BRUGERVENLIGHED: Det er blevet muligt at høre lyden fra afholdte, åbne samråd, når behovet opstår. Til efteråret følger billedsiden med.

Adgang til at høre og se, hvad der foregår på Christiansborg bliver lettere og lettere. Senest har Folketingets administration sørget for at gøre lyden fra alle åbne samråd i denne folketingssamling tilgængelig på internet.

Lydoptagelserne kan hentes fra  udvalgets side under menupunktet "Lyd fra åbne samråd". Lydoptagelserne ligger som links: "Hør samrådet" efter dagsordenen for udvalgsmødet, hvor samrådet har fundet sted. Dagsordenerne er listet kronologisk med det nyeste først.

Lyden fra de åbne samråd er tilgængelig senest kl. 13.00 dagen efter, at et samråd er afholdt. At der går lidt tid skyldes teknisk bearbejdning.

Allerede i dag sendes de åbne samråd på Folketings-tv, som Altinget.dk sender, indekseret efter fagpolitisk område. Men først til efteråret bliver det også muligt over nettet at hente de samråd som video, man er interesseret i. Folketinget har netop valgt den tekniske leverandør, der har til opgave at sørge for "video-on-demand" fra Folketinget.

Login