Stop med altid at vente på nye data – skrid til handling for verdensmålene nu

Overalt jagter vi bedre data med fortællingen om, at vi er nødt til at kende til de præcise udledninger og de mest effektive løsninger, før vi kan handle. Men diskussionen forhaler blot de nødvendige handlinger, for data fortæller os ingenting om fremtiden, skriver Jesper Dalgaard Pøhler.

I sidste uge forlod jeg bestyrelsen i netværket Sustainable Change Makers efter to gode perioder. Hen over de sidste fire år har jeg været med til at bygge netværket op til det, det er i dag: Et netværk af unge mellem 25-35 år, der arbejder professionelt med bæredygtighed. I netværket kan man mødes med ligesindede under parolen: Vi vil nå verdensmålene!

Så hvordan når vi dem? Har vi den nødvendige viden og tilstrækkelige data til at kunne handle? Ja, det mener jeg bestemt, vi har!

Alligevel møder jeg gang på gang ledere og organisationer, der skriger på flere og bedre data. Jeg er endda lige trådt ind i en ny stilling som projektleder på projektet ”Getting the Data Right”, der udelukkende handler om at få flere og bedre data.

Login